Γάμος; Βάπτιση; Εταιρικό Event; Party; Promotion;

Όραμα της εταιρείας μας είναι να αφουγκράζεται με υπεύθυνο τρόπο τις επιθυμίες των καταναλωτών, και να πρωτοστατεί στη διαμόρφωση της μελλοντικής αγοράς.

Αποστολή μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή, να παρέχουμε συνεχώς νέες λύσεις, οι οποίες πιστεύουμε ότι έχουν τη δυνατοτητα να επηρεάσουν θετικά την Ελληνική κουλτούρα, και να σας συντροφεύουν στις πιο όμορφες στιγμές σας.

Τι είναι το Say Cheers!

Η εταιρία SAY CHEERS! VAN BAR ιδρύθηκε το 2017 από τον Περικλή Βογιατζή με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης με πλούσιο βιογραφικό σε δεξιώσεις (γάμων , βαπτίσεων,παρτι ,εταιρικών event) κτλ φέρνει στην cheers όλη του τη γνώση και είναι έτοιμος να σας δώσει δυνατές και ευέλικτες προτάσεις για να καλύψει απόλυτα τις επιθυμίες σας!
Απλά μιλήστε μαζί του…

Μετράμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες

Χτίσαμε μια ομάδα που αντιλαμβάνεται εκ των έσω την πραγματική σας ανάγκη να ικανοποιήσετε τους φίλους, τους καλεσμένους, τα μέλη και τους συνεργάτες σας!
Γιατί πάντα σε μια εκδήλωση, αυτό που κρατάει σε όλη τη διάρκεια τις εντυπώσεις, είναι το απαραίτητο, αλλα και πολύ ιδιαίτερο κομμάτι του Bar!

«ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ»

Εκτός από όλα τα απαιτούμενα που διαθέτουμε, υπάρχει το πιο σημαντικό που δεν “αγοράζεται” πουθενά… ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!